Jövőre érkezik a Windows 12?
Szoftver

Jövőre érkezik a Windows 12?

 

Jövőre érkezik a Windows 12?

Jövőre érkezik a Windows 12? – A Microsoft visszatér mérnöki ütemtervéhez. Ennek köszönhetően hároméves kiadási ciklusban érkeznek majd a Windows következő verziói. A Vista és a Windows 7 kiadása között nem telt el három év. A Windows 8.0 és a 10 között csupán két év telt el.

A Windows 10 és 11 megjelenése között pedig hat év. Ha valóban visszatér a vállalat a három éves szállítási ütemtervre, akkor az azt jelentheti, hogy 2024-ben érkezik a Windows 12!

Jelenleg még nem sokat tudunk a Windows 2024-es új kiadásáról. Jelenleg a korai tervezési és mérnöki szakaszban van. „Next Valley”-nek nevezik a vállalaton belül a beszélgetések során.

Mint minden olyan információ, amely egy belső tervről szól, az ütemterv és az irány bármikor megváltozhat, ezzel kapcsolatban a Microsoft tisztviselői nem nyilatkoztak a sajtónak.

Amit tudni lehet, az az, hogy az interneten azt pletykálják, belső információkra hivatkozva, hogy a Microsoft keményen dolgozik annak érdekében, hogy a Windows operációs rendszert modernizálja.

 

 

 

 

 

Windows

A Windows az egyik legismertebb és legelterjedtebb operációs rendszer a világon, amelyet a Microsoft fejlesztett ki. A Windows lehetővé teszi az emberek számára, hogy számítógépükön dolgozzanak, kommunikáljanak, szórakozzanak és számos más tevékenységet végezzenek. Az alábbiakban bemutatjuk a Windows legfontosabb jellemzőit, előnyeit és hátrányait.

A Windows operációs rendszer használata nagyon könnyű, mivel egy egyszerű grafikus felhasználói felülettel rendelkezik. Az ablakok, gombok és ikonok segítségével könnyen navigálhatunk a rendszeren belül, és a beállítások könnyen elérhetők. A Windows sokféle alkalmazást és programot támogat, így könnyen találhatunk olyan szoftvereket, amelyek megfelelnek az igényeinknek.

 

 

 

A Windows az egyik legelterjedtebb operációs rendszer, így a támogatása és fejlesztése folyamatosan zajlik. A Microsoft rendszeres frissítéseket ad ki, amelyek javítják a rendszer biztonságát, javítják a teljesítményt és új funkciókat adnak hozzá. A Windows további előnye, hogy számos hardveren támogatott, így könnyen telepíthető szinte bármilyen számítógépre.

Azonban a Windowsnak is vannak hátrányai. Az egyik legnagyobb probléma az, hogy a rendszer gyakran sérülékeny a vírusokkal szemben. Ez azt jelenti, hogy a felhasználóknak gondoskodniuk kell a vírusvédelmi szoftverek telepítéséről és a biztonsági mentésről, hogy megvédjék számítógépüket és adataikat. Emellett a Windows az egyik legdrágább operációs rendszer is, így nem mindenki engedheti meg magának.

Összességében a Windows egy nagyon népszerű és sokoldalú operációs rendszer, amelynek használata egyszerű és sok alkalmazást támogat. Bár vannak biztonsági problémái és ára magas, sok ember számára továbbra is az egyik legjobb választás a számítógépes munkához és szórakozáshoz.

 

 

 

 

 

 

Szóljon hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük