A Google rohamtempóban igyekszik behozni a Microsoftot
Mesterséges intelligencia

A Google rohamtempóban igyekszik behozni a Microsoftot

A Google rohamtempóban igyekszik behozni a Microsoftot

 

A Google rohamtempóban igyekszik behozni a Microsoftot – A Google 100 milliárd dollárja bánta azt, hogy a Bard elkövetett egy nagyon nagy hibát. A LaMDA nyelvi modellre támaszkodó Bard chatbot a bemutató során állítólag hibát vétett. Arra kérték, hogy magyarázza el, a James Webb űrteleszkóp felfedezéseit, úgy, hogy egy 9 éves gyermek is megértse.

A Bard azonban a válaszában azt közölte, hogy első alkalommal sikerült Naprendszeren kívüli bolygóról képet készíteni a James Webb segítségével. Valójában 2004-ben már megtörtént, jóval az űrteleszkóp használata előtt.

 

A Reutersnek nyilatkozó vezető szoftverelemző szerint a Google rohamtempóban igyekszik behozni a Microsoftot. A sietség vezetett a hibához, noha korábban a Google az MI kutatás területén évekig éllovasnak számított.

 

A Microsoft a New Bing keresőmotor segítségével helyzeti előnybe kerülhet. Az emberek kérdéseket tehetnek fel és válaszokat kaphatnak saját anyanyelvükön. A bemutatott példák tökéletesen sikerültek, legyen szó akár receptekről, utazási tippekről vagy bútorvásárlásról.

 

A ChatGPT hihetetlen népszerűségnek örvend múlt év novemberi indulásától számítva. Televíziós műsorokban, rádióműsorokban foglalkoztak vele. Folyamatosan fejlesztik, hiszen segítségével elérkezhet az a pont, hogy a Bing belépjen komolyan a keresőmotorok piacára.

 

A Google rohamtempóban igyekszik behozni a Microsoftot

 

 

Google: Az Informatikai Világ Egyik Legerősebb Szereplője

Google a világ egyik legnépszerűbb keresőmotorja és egyben az informatikai világ egyik legerősebb szereplője. A cég létrehozása 1998-ban történt, és azóta a Google világszerte ismert és elismert szereplővé vált a keresési technológiák területén.

A Google keresőmotorja a leginkább használt keresőmotor a világon, amely milliárdok számára biztosítja az információk elérését a világhálón. A keresőmotor algoritmusa rendkívül fejlett, és képes a legjobban releváns eredményeket kínálni a felhasználók számára. A cég keresőmotorján kívül a cég számos más szolgáltatást is nyújt, beleértve a levelezési szolgáltatást (Gmail), a térképszolgáltatást (Google Maps), az online tárhelyet (Google Drive) és még sok mást.

A keresőriás a kutatás és fejlesztés területén is nagyon aktív. A cég folyamatosan új funkciókat, szolgáltatásokat és termékeket fejleszt, hogy jobban szolgálhassa ki felhasználóit. A vállalatatnak van egy nagyszerű kutatói csapata, amely folyamatosan új technológiákkal foglalkozik, beleértve a mesterséges intelligenciát, a gépi tanulást és még sok mást.

A Google a befektetők számára is nagyszerű lehetőséget kínál. Sikeres és növekvő vállalat, amely nagyszerű nyereséget képes elérni. A Google részvényeinek ára az évek során jelentősen emelkedett, és a vállalat jelenleg az egyik legértékesebb vállalat a világon.

Összességében a Google az informatikai világ egyik legerősebb szereplője, amely számos szolgáltatást kínál felhasználóinak.

 

A Google rohamtempóban igyekszik behozni a Microsoftot

Bing: Az Microsoft Keresőmotorja

Bing a Microsoft keresőmotorja, amely 2009-ben jelent meg az online világban. Azóta a Bing az egyik legnépszerűbb keresőmotor a világon, és számos hasznos funkciót kínál a felhasználóknak.

A Bing keresőmotor algoritmusa hatékony és fejlett, és képes megtalálni a legjobban releváns eredményeket a felhasználók számára. A keresőmotor a képi keresést is támogatja, ami lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy képek alapján keressenek információkat. A Bing továbbá egyedülálló szolgáltatásokat is nyújt, beleértve a videókeresést, az egészségügyi keresést és a shopping keresést.

A Microsoft keresőmotorja a felhasználók élményét is szem előtt tartja. A keresőmotor egyaránt képes személyre szabni a keresési eredményeket, hogy a felhasználók számára a legjobban releváns információk jelenjenek meg elől. A Bing továbbá a kényelmes keresési lehetőségekre is fókuszál, beleértve a kérdésekre adott válaszokat, amelyek a felhasználók számára egyszerű és gyors információhozzáférést biztosítanak.

A Microsoft szerves része, ami lehetővé teszi számára, hogy integrálja a keresőmotor működését a Microsoft számos más szolgáltatásával, beleértve a Bing Maps-et, a Bing Shopping-ot és a Bing Video-t. A Bing ezen integrációk révén jobban szolgálhatja ki a felhasználók igényeit, és egyedülálló keresési élményt biztosíthat.

Összességében a Bing egy nagyszerű keresőmotor, amely számos hasznos funkciót és személyre szabható keresési élményt kínál a felhasználóknak.

 

 

A Google rohamtempóban igyekszik behozni a Microsoftot

 

 

Bard

A Bard egy LaMDA által működtetett kísérleti társalgási AI szolgáltatás. A nagyméretű nyelvi modelljeink felhasználásával és a webről származó információkból építkezve indítja el a kíváncsiságot, és segíthet leegyszerűsíteni az összetett témákat → http://goo.gle/3HBZQtu.

Szóljon hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük