Közössségi hálózatok

2 milliárd felhasználója van a Facebooknak

2 milliárd felhasználója van a Facebooknak

 

2 milliárd felhasználója van a Facebooknak – A WhatsApp már korábban bejelentette ezt az eredményt. A vállalat vezetője szerint a 2023-as év a hatékonyság növeléséről fog szólni. Ez azt is jelentheti, hogy a korábban kirúgott 11 000 emberen túl, további elbocsátásokra lehet számítani.

 

A Facebook

A Facebook egy nagyon népszerű közösségi média platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kapcsolatot tartsanak barátaikkal és családtagjaikkal. A platform lehetőséget ad arra, hogy megoszthassák érdekes tartalmakat és eseményeket.

Alapítása óta rengeteg fejlesztés történt, amelyek lehetővé tették a felhasználók számára, hogy még jobban kihasználják a platform adta lehetőségeket. Az oldal lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy csoportokat alakítsanak, amelyek körében közös érdeklődéssel rendelkező emberekkel oszthatják meg gondolataikat és információikat.

A Facebook az egyik legnépszerűbb közösségi média platform a világon, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kapcsolatban maradjanak barátaikkal és családtagjaikkal. Továbbá megoszthassák életük fontos pillanatait és érdekes tartalmakat. A platform lehetővé teszi a vállalatok számára is, hogy jelen legyenek a közösségi médiában, és megismertessék termékeiket és szolgáltatásaikat a potenciális vásárlóikkal.

Az egyre növekvő felhasználói bázis és a fejlesztések folyamatos bevezetése miatt a Facebook jövője nagyon izgalmasnak tűnik. Biztos vagyok benne, hogy a platform továbbra is sok új funkcióval fog előrukkolni, és továbbra is nagyon népszerű marad a felhasználók körében.

Összességében a Facebook egy nagyon népszerű és hasznos közösségi média platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kapcsolatot tartsanak barátaikkal és családtagjaikkal, valamint megoszthassák életük fontos pillanatait és érdekes tartalmakat.

 

 

A veszteségek

Neked lesz majd virtuális valóság szemüveged, ha eljön a szép új virtuális valóság világ? (egyenlőre én köszi nem kérek)

Az elmúlt évben, mintegy 14 milliárd dollárt veszített a Facebook a Metaverzum miatt. A Metaverzum nem váltotta be gyorsan a hozzá fűzött nagy reményeket. A fejlesztése azonban nem áll le. A hosszú távú nagy tervek megérik a kezdeti kiadásokat. Ezért is jó hír a vállalatnak, hogy a megalapítása után húsz évvel továbbra is növekedik a felhasználói tábor, hiszen elsődleges bevétele a reklámokból származik.

Szóljon hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük