Még több társadalmi bizonyíték
weboldal készítés

Még több társadalmi bizonyíték

Még több társadalmi bizonyíték – Akár a személyes kapcsolatokról beszélünk, akár a professzionális kapcsolatokról beszélünk a bizalom rendkívül fontos eleme a kapcsolatépítésnek. Egy weboldal nagyon sok esetben lehet az első érintkezési pont, amely létrejön a fogyasztó és a márka között.

 

A bizalomépítést az első érintkezési pontnál kell kezdeni, ezért az elkövetkező évben a webdesign trendek között mindenképpen szerepeltetni kell a társadalmi bizonyítékokat.

 

A bizalomépítésnek az egyik legjobb módja, hogy ha az ügyfelek elégedettek azzal a szolgáltatással, amelyet a márka nyújt számukra. Az általános ügyfélelégedettségi arányokat bemutató tartalmak a legjobb módja annak, hogy növeljék a bizalom kialakításának esélyeit.

 

Az ügyfél ajánlása, illetve az átlagos ügyfélértékelés a weboldalt összekapcsolhatja más platformokkal. A Google vagy a Yelp rendelkezik olyan felületekkel, ahol az ügyfelek közzé tehetik egy-egy márkával kapcsolatos tapasztalatukat.
Még több társadalmi bizonyíték
A bizalom jegyek olyan eljárások, amelyek biztosítják azt, hogy például a fizetési tranzakció biztonságos csatornán keresztül működik.

 

Vannak vállalkozások, amelyek számára a jelentős mennyiségű társadalmi bizonyíték bemutatása túl korai. Ezek a vállalkozások olyan eljárások beépítésével és működtetésével érhetik el azt, hogy ügyfeleik elégedettek legyenek, amely eljárások garantálják a biztonságos folyamatokat.

 

Robert Cialdini 1984-ben alkotta meg a társadalmi bizonyíték kifejezést Influence: Science and Practice című könyvében. Ebben a könyvben a koncepciót információs társadalmi befolyásnak is nevezi.

 

Vannak olyan kiadványok, ahol a jelenséget csorda viselkedésnek nevezik. A kifejezés arra utal, hogy vásárlást nagyon kevés információ alapján hozzák meg az emberek, olyan helyzetekre utal, amelyben az emberek nem tudják meghatározni a megfelelő viselkedési módot.

 

Az a feltételezés vezérli őket, hogy a környezetükben élő emberek, több ismerettel rendelkeznek az adott helyzetről.
Szóljon hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük