Digitális marketing,  Mesterséges intelligencia,  Szoftver,  weboldal készítés

Digitális marketing és mesterséges intelligencia

A digitális marketing egyik fontos területe a mesterséges intelligencia, amely egyre fejlettebb és egyre népszerűbb lesz. A hirdetőknek naprakészen kell állniuk és folyamatosan követniük kell a mesterséges intelligencia fejlődését.

 

Segítségével az interaktív reklám egy jobb folyamatot biztosít majd a hirdetések és a digitális marketing területén. A Google és a Sony egyre inkább elérhetővé és megfizethetőbbé teszi a mesterséges intelligenciát.

 

A mesterséges intelligencia számos technológiát tartalmaz és ez rendkívül összetett. 2023-ban a hirdetőknek ki kell használniuk ezt az összetett technológiát annak érdekében, hogy egy új szintre emelhessék a hirdetéseket.

 
 

Egy tanulmány szerint a marketingesek háromnegyede nem használja a viselkedési adatokat annak érdekében, hogy jobban célozza a hirdetéseket. A mesterséges intelligencia egy új technológiája azon dolgozik, hogy ezeket az adatokat elérhetőbbé és megfizethetőbbé tegye.

 

Az elkövetkező néhány évben hatalmas hatást fog gyakorolni számos iparágra a mesterséges intelligencia. A marketingszakemberek olyan módszereket használnak, mint az adatmodellek, algoritmusok, gépi tanulás. Ezen technológiák felhasználásával jobban megértik célközönségüket.

 

Már most is lehetőség van arra, hogy a marketingszakemberek élvezzék a mesterséges intelligencia által nyújtott előnyöket. A hatékonyabb célzás révén magasabb ROI-t érhetnek el; megnövelhetik az ügyfélmegtartást és az ügyfelek elköteleződését; jobban megérthetik segítségével a vásárlói magatartást; okosabb, célzott hirdetéseket hozhatnak létre a segítségével.

 

 

Elmondhatjuk tehát azt, hogy a mesterséges intelligencia és a digitális marketing kéz a kézben járnak. Népszerűségük és a felhasználásuk a jövőben növekedni fog.

 

Mi a mesterséges intelligencia?

 

A mesterséges intelligencia képes adatokat elemezni. Kognitív feladatokat végrehajtani. Megfigyelőként gondolkodik és dönt arról, hogy melyik tervet hajtsa végre.

 

Mi a fő aggodalom a mesterséges intelligenciával kapcsolatban?

A fő aggodalom a mesterséges intelligenciával kapcsolatban az, hogy az emberi lények helyébe lépnek. Igazából senki sem helyettesítheti az emberi lényeket, de egy nagyon határozott segítői kéz lehet az emberek számára a mesterséges intelligencia.

 
 

Milyen előnyei lehetnek a mesterséges intelligenciának?

 

Növelheti a hatékonyságot. Tekintettel arra, hogy automatizált feladatokat hajt végre. Ennek köszönhetően az emberek más feladatokkal foglalkozhatnak, így időt is biztosít az emberek számára.

 

Növeli a termelékenységet, növelheti a befektetés megtérülését.

 

Növelheti a felhasználói élményt, hiszen gépi tanulást használ arra, hogy megértse a felhasználót. Képes felvázolni olyan mintákat, amelyek felkeltik a közönség érdeklődését és fenntartják az elkötelezettséget.

 

 

Hogyan használhatjuk fel a mesterséges intelligenciát a gyakorlatban?

WordPress weboldal készítés során számos Plugint használhatunk annak érdekében, hogy bővítsük weboldalunk képességeit. Itt van például a Link Whisper Plugin, amely mesterséges intelligenciát alkalmaz.

 

 

Ennek a bővítménynek a segítségével a belső linkek létrehozásának gyorsabb és egyszerűbb módja használhatjuk. A Link Whisper egy olyan eszköz, amely segítségével hatékony belső hivatkozásokat hozhatunk létre, anélkül, hogy manuálisan kellene létrehozni azokat.

A Link Whisper csendesen és gyorsan „súgja” a kontextuális belső linkjavaslatokat, amelyek egyrészt segíthetnek olvasóinak, hogy jobban megtalálják az Ön webhelyén található tartalmat, másrészt pedig a továbbfejlesztett linkszerkezetnek köszönhetően a Google jobban rangsorolja webhelyét.

A Google, a Moz, a Search Engine Land és még a Bing is tudja, hogy a belső hivatkozások fontosak. A Link Whisper segít megoldani az egykor időigényes feladatot (amely weboldalunk növekedésével még nagyobb és méginkább időigényes lesz), és lehetőséget ad arra, hogy versenytársainknál jobban optimalizált weboldallal rendelkezzünk.

 

 
 

Szóljon hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük